طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

لوبیا پلو یکی از انواع پلوهای قاطی مشهوری است که خواهان زیادی دارد و تقریبا همیشه مهمان خانه های ماست.

این غذای محبوب را در فصل‌های بهار، تابستان و پاییز می‌توانید با لوبیای تازه و در فصل زمستان می‌توانید با لوبیای فریزر شده تهیه کنید. در طرز تهیه لوبیا پلو هیچ محدودیتی وجود ندارد و شما می‌توانید این غذا را با گوشت مرغ، گوشت چرخ‌کرده یا حتی سویا نیز تهیه کنید. همچنین می توانید به صورت آبکشی یا کته نیز این غذا را درست کنید و لذت ببرید.

همچنین این غذا در بخش های مختلف ایران متفاوت طبخ می شود و مانند قورمه سبزی در میان سفره ایرانی بسیار پرطرفدار است.

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو

برنج

۲ پیمانه

لوبیا سبز 

۱پیمانه

گوشت چرخی مخلوط

۲۰۰ گرم

پیاز 

۱عدد متوسط

رب و زعفران

به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه

به میزان لازم

پودر دارچین، پودر هل

به میزان لازم

سیب زمینی

۲ عدد متوسط

گوجه (دلخواه)

۲ عدد متوسط



لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده

طرز تهیه لوبیا پلو

لوبیا ها را داخل آب در حال جوش و نمک می باشد میریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم و سپس آبکشی میکنیم .برنج را شسته و به همراه آب و نمک به مدت ۲ ساعت خیس می کنیم. پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی برش می دهیم.

سپس تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و داخل آن روغن می ریزیم و پیاز را تفت می دهیم تا طلایی شود حالا گوشت چرخ شده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز افزوده و تفت می دهیم سرخ که شد، رب را به سس افزوده خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود و بوی خامی آن گرفته شود. در نهایت لوبیا را به همراه ۱ استکان آب به سس می افزاییم و اجازه می دهیم تا مواد پخته و آب آن کشیده شود.

قابلمه نسبتا بزرگی را با آب و نمک میگذاریم تا جوش بیاید، برنج خیس خورده را به آب در حال جوش می افزاییم و سپس ابکش می کنیم

در این مرحله نوبت مخلوط کردن برنج با سس است. داخل قابلمه مناسبی را روغن ریخته و سیب زمینی هایی را که آماده کرده بودیم ته قابلمه می چینیم نمک و زعفران می زنیم و یک لایه برنج روی سیب زمینی ها ریخته و روی آن پودر هل و پودر دارچین میریزیم بعد یک لایه سس گوشت ریخته و تا زمانیکه مواد به اتمام برسد این مراحل را تکرار می کنیم در نهایت برنج را دم می گذاریم.

لوبیا پلو با توجه به تایم پخت برنج شما  تقریبا بعد از ۴۵ دقیقه کاملا دم کشیده است و می توانید به همراه سالاد شیرازی و ترشی و سبزی تازه آن را سرو و نوش جان کنید.

 

برای دیدن دستور پخت انواع غذاهای ایرانی می توانید به پارسینو مراجعه کنید.

مطالب پیشهادی
زونا چیست؟
خواص سیاه دانه
سکسکه چیست؟
هویج پلو
طرز تهیه هویج پلو مجلسی
تور اقساطی دبی: فرصت‌هایی برای سفر به شهری رؤیایی با هزینه مناسب
دستور پخت کوکو سیب زمینی رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *