طرز تهیه سوپ کدو حلوایی
سوپ کدو حلوایی یکی از سوپ های خوشمزه و پر طرفدار در فصل پاییز و زمستان است که با دستورهای متنوعی می توان آن را تهیه کرد. این سوپ خوشمزه که به دلیل وجود کدو حلوایی بسیار سالم و مقوی و خوش رنگ است برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی هم بسیار مناسب است. کدو حلوایی یک میوه زمستانی است که بسیار مقوی می باشد. کدو حلوایی یا همان کدو تنبل سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین E، ویتامینهای B6، مس، کلسیم، پتاسیم، فسفر است. کالری کدو حلوایی بسیار کم است و از این کدو حلوایی یک غذای رژیمی است. این سوپ خوشمزه علاوه بر اینکه طعم خوبی دارد، بسیار خوشرنگ است و باعث باز شدن اشتها می شود.
سوپ کدو حلوایی
مواد لازم جهت تهیه سوپ کدو حلوایی
کدو حلوایی متوسط | ۱ عدد |
جو دو سر پرک | ۱ لیوان |
اب مرغ | ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
شیر | نیم لیتر |
سیر | ۲ یا ۳ حبه |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
در قدم اول پیازها رو پوست بگیرید و به شکل خلالی نازک خرد کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و هر زمان داغ شد پیازها را به همراه مقداری روغن،کمی فلفل سیاه و نمک به مدت ۱۰ دقیقه تفت بدهید.
سپس کدو رو پوست بگیرید، تخمه هایش را جدا کنید و مکعبی درشت برش بزنید. کدوها رو همراه پیاز تفت بدید تا از خامی در بیاد. بعد آب جوش اضافه کنید و بعد از ۱۵ دقیقه، کدوها و پیاز رو به وسیله بلندر یا گوشتکوب برقی به خوبی پوره کنید تا یکدست شود.
حالا شیر را که به دمای محیط رسیده است به پوره به آرامی اضافه کنید (حواستان باشید اگر شیر را یک دفعه بریزید شیر می برد.)
حالا جو دوسر پرک را اضافه کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سوپ شما آماده شود.
سوپ شما اماده است، سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و با جعفری ساطوری شده و یا هرچیزی که باب میلتان است تزیین و نوش جان کنید.
برای زیبایی می توانی در نان یا خود پوسته ی کدو سرو کنید.
نکات تهیه سوپ کدو حلوایی
- در سوپ کدو حلوایی می توانید از خامه نیز استفاده کنید.
- برخی این سوپ را با عدس تهیه می کنند که بسیار لذیذ است.
- در این سوپ از سبزیجاتی نظیر قارچ، سیب زمین و هویج می توانید بهره ببرید.