دستور پخت کوکو سیب زمینی رستورانی

دستور پخت کوکو سیب زمینی رستورانی

کوکو سیب زمینی از غذاهای آسان پرطرفدار ایرانی است. که با دستور پخت ها و مواد متفاوتی می تواند پخته شود و همچنین خوشمزه و جذاب باشد. هر کدام این رسپی‌ها باعث می‌شود تا طعم این غذای لذیذ بسیار خوشمزه تر شود.

کوکو سیب زمینی از جمله غذاهایی است که بسیار راحت و سریع آماده می‌شود. شاید یکی از دلایل محبوبیت آن هم همین مورد باشد. البته اینکه برای درست کردن این غذا هم نیازی به مواد خاصی نیست و تهیه مواد اولیه برای پخت آن راحت است.

تهیه این غذای خوش طعم کل زمانی که از شما خواهد گرفت ۳۰ دقیقه است .

مواد لازم تهیه کوکو سیب زمینی برای ۴ نفر:

پیاز

۱ عدد بزرگ

تخم مرغ

۳ عدد

سیب زمینی

۳ عدد متوسط

نمک و فلفل 

به مقدار لازم

زردچوبه

نصف قاشق چایخوری

روغن

به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی ( با سیب زمینی پخته)

  1. در مرحله اول باید سیب زمینی ها را به خوبی بشورید و آن‌ها را آب پز کنید. آن‌ها را درون قابلمه بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و آن را بر روی حرارت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا به خوبی آب پز شوند.
  2. بعد از آن‌که سیب‌زمینی‌ها پخته شد، بگذارید کمی خنک شوند و پوست آن‌ها را جدا کنید. سپس، سیب‌زمینی‌ها را با یک رنده بزرگ رنده کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید و سپس پیاز رنده‌شده را که آب اضافی آن ا گرفته ایم  به سیب زمینی ها اضافه می کنیم
  3. در ادامه تخم مرغ را هم در یک کاسه دیگر می‌ریزیم و آن را به خوبی هم می‌زنیم تا بوی خامی آن کمتر شود، سپس کمی زردچوبه، فلفل و نمک به تخم مرغ ها اضافه می‌کنیم و بعد آن ها را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا بافتی یکدست بگیرند و بعد آن را به کاسه سیب زمینی ها اضافه می‌کنیم. (در این مرحله به سلیقه خود می تواند ا سبزی های معطر مثل شوید یا جعفری نیز استفاده نمایید)
  4. مقداری روغن درون تابه بریزید و اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود. حال می توانید مایه را به‌طور کامل یا به‌صورت گلوله‌هایی که با دست درست کرده‌اید، به تابه منتقل کنید.

هر دو طرف آن را تا زمانی که رنگش قهوه‌ای-‌طلایی شود، سرخ کنید و در نهایت، آن را به‌همراه گوجه‌فرنگی، ترشی و نان، سبزی، ماست یا هرچه دوست دارید سرو نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *