پاستا با سس آلفردو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است. پاستا پنه آلفردو یک غذای بینالملی است که مثل بیشتر پاستاها، اولین بار در ایتالیا تهیه شده است و به مرور در جهان محبوبیت یافته است. این پاستا را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. سس آلفردو نیز یک سس خامهای است که با استفاده از کره، خامه، پنیر پارمزان و ادویههای مختلف تهیه میشود.
طرز تهیه پاستا آلفردو
پاستا پنه ۳۰۰ گرم
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
کره ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
شیر ۱ پیمانه
پنیر پارمزان به میزان لازم
جعفری تازه
برای جوشاندن پاستا، یک قابلمه بزرگ آب را به همراه دو قاشق غذاخوری پر نمک و مقدار کی روغن، بگذارید به جوش بیاید. پس از آن که آب جوش آمد، پاستا را به آن اضافه کرده تا زمانی که کاملاً نرم شود. البته دقت داشته باشید که پاستا زیاد از حد نرم نشود و بافت آن از بین نرود.
زمانی که پاستاها به اندازه کافی پخته شدند، آنها را آبکش کنید و اجازه دهید آب میان آنها به خوبی خارج شود.
سینه مرغ را به صورت مکعبی یا نواری با ضخامت کم خرد کنید و به آنها مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید تا طعم دار شوند.
قارچها را نیز به صورت اسلایس نازک خرد کنید و مقدار کمی لیمو بزنید تا سیاه نشود.
سپس، یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری کره داخل آن بریزید.
وقتی کره ذوب شد، حرارت را بیشتر کرده و مرغ را اضافه کنید. بعد از طلایی شدن مرغها را برگردانید تا روی دیگر آنها نیز طلایی رنگ شود.
پس از آن، باید قارچهای اسلایس شده را نیز به تابه اضافه کرده و اجازه دهید تا تفت داده شده و آب آنها نیز کشیده شود. سپس شعله اجاق گاز را خاموش کرده و به سراغ تهیه سس آلفردو میرویم.
طرز تهیه سس آلفردو
سس آلفردو که یکی از پرطرفدار ترین سس های پاستا می باشد به روش زیر تهیه می شود:
مرحله اول: در یک ظرف مناسب کره و خامه را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: سپس سیر را تفت دهید و بعد مخلوط خامه را به آن انتقال داده و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید.
مرحله سوم: حالا پنیر پارمزان را اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی با هم روی حرارت ملایم مخلوط شوند.
مرحله چهارم: در این مرحله جعفری ریز شده، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و هم بزنید. (در صورت تمایل یک فنجان شیر را نیز به این مواد اضافه کرده و کمی روی حرارت ملایم بگذارید تا قوام پیدا کند. به یاد داشته باشید که پاستا آلفردو با شیر، ممکن است مقداری رقیقتر باشد.)
مرحله پنجم: حالا سس آلفردو شما آماده است و باید آن را با مرغ و قارچ مخلوط کرده و روی پاستا بریزید و سرو کنید.
پاستا شما آماده است، نوش جان؛ برای دستور پخت های بیشتر با مجله آشپزی پارسینو همراه باشید.
پاستا آلفردو حرف نداره
نوش جان .