cropped-rr 1

سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از پرطرفدار ترین سالاد های بین المللی می باشد که اصالتش بر می گردد به ایتالیا. این سالاد خوشمزه دستور پخت های مختلفی دارد که امروز در پارسینو طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی را مورد بررسی قرار می دهیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

طرز تهیه سالاد سزار

برای درست کردن سالاد سزار به مواد اولیه زیر نیاز دارید؛ ابتدا مواد مورد نیاز را آماده کنید سپس شروع به تهیه سالاد نمایید. مواد مورد نیاز به شرح زیر است:

 

مواد لازم

میزان لازم

کاهو پیچی

۱ عدد متوسط 

فیله مرغ

به تعداد نفرات

نان سیر سوخاری

۲ تکه

روغن زیتون

به میزان لازم

نمک و فلفل

به میزان لازم

گوجه گیلاسی

۸ الی ۱۴ عدد






همچنین برای تهیه سس سالاد سزار به مواد زیر نیاز دارید:

 

مواد لازم

میزان لازم

پنیر پارمزان

۶ قاشق غ

سرکه بالزامیک

حداقل ۳ قاشق غ

سیر

۲ حبه

سس خردل

۱ قاشق غ

سس مایونز

۳ قاشق غ

آب لیمو تازه

۱ عدد

نمک و فلفل

به میزان لازم

روغن زیتون

۳ قاشق غ



طرز تهیه سس سالاد سزار

برای تهیه سس سزار مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

  1. سیر را به صورت ریز ریز رنده کنید و در یک کاسه گود بریزید.
  2. سس خردل و سس مایونز را به ترتیب به سیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس تان رقیق شود.
  3. ادویه های تان را به سس اضافه کنید و هم بزنید.
  4. آب لیموی تان را بگیرید و به مخلوط سس تان اضافه کنید. البته در نظر داشته باشید میزان آب لیمو دل به خواهی می باشد. 
  5. سرکه بالزامیک تان را به سس اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. اگر که طعم بالزامیک را نمی پسندید مقدار سرکه را کم کنید.
  6. پنیر پارمزان را به سس تان اضافه کنید و تا زمان یکدست شدن هم بزنید.

سس سالاد سزار شما آماده است. 

طرز تهیه سس سالاد سزار

حال می توانید سالادتان را آماده کنید. طرز تهیه سالاد سزار به شرح ذیل است:

  1. اول از همه مرغ های تان را به همراه روغن زیتون، نمک، فلفل و ۱ حبه سیر مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید در یخچال استراحت کند تا مواد به خورد مرغ تان برود.
  2. در یک ظرف دیگر ۱ حبه سیر را با روغن زیتون مخلوط کنید و نان سوخاری تان را به تکه کوچک تقسیم کنید، سپس با ترکیب روغن و سیر نان های تان را چرب کنید.
  3. سینی فر تان را با کاغذ روغنی بپوشانید و تکه های نان سوخاری را درونش قرار دهید. به مدت ۱۰ دقیقه سینی را داخل فر بگذارید تا نان ها سوخاری شوند. اگر که فر ندارید از توستر و یا ماهیتابه استفاده کنید.
  4. مرغ های تان را سوخاری کنید و توجه داشته باشید که حتما اجاق تان حرارت بالایی داشته باشد. این کار به این دلیل انجام می شود که مرغ تان آب نیندازد. 
  5. فیله های سرخ شده تان را به صورت مربعی خرد کنید.
  6. کاهو های تان را خرد کنید و بشویید تا تمیز شود.
  7. کاهو ها را درون یک ظرف گود بزرگ بریزید سپس نان سوخاری را به ظرف تان اضافه کنید. 
  8. مرغ ها و گوجه های تان را به ظرف سالاد تان اضافه کنید.
  9. سس تان را بر روی سالاد بریزید و در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان بر روی سالادتان بریزید تا طعم پنیری تری بگیرد.

سالاد سزار شما آماده است؛ نوش جان. همچنین شما می توانید طرز تهیه سالاد تن ماهی را نیز مطالعه کنید.

نکات تکمیلی

  • به جای درست کردن سس می توانید از سس هزار جزیره استفاده کنید.
  • بر روی نان های تان سس نریزید که بافت نان سوخاری را خراب می کند.
  • به جای مرغ سوخاری می توانید از مرغ گریل استفاده کنید که رژیمی تر باشد.
مطالب پیشهادی
آموزش ثبت نام بسته‌ اینترنت رایگان دولت
کشف یک یخ آب جدید در مریخ
جذاب ترین مرد ۲۰۲۳
فواید گلاب
خواص گلاب که باید بدانید
افتتاح فروشگاه حضوری دیجی کالا
تپسی
رونمایی از سوپر اپلیکیشن تپسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *