طرز تهیه ساده ترین مرغ تنوری در ۱۰ دقیقه 

unnamed

مرغ تنوری یکی از خوشمزه ترین مدل های پخت مرغ می باشد که امروز دستور پخت آن را مورد بررسی قرار می دهیم.

مواد لازم برای پخت یک مرغ تنوری  ساده و بسیار خوشمزه به شرح ذیل می باشد:

  1. پیاز : ۱ عدد بزرگ
  2. سیب زمینی : ۲ عدد کوچک (برش های باریک بزنید)
  3. فیله یا ران مرغ بدون استخوان : فیله۶ عدد،ران ۳ عدد
  4. سیر : ۴ حبه
  5. رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
  6. شیر : نصف لیوان فرانسوی
  7. روغن مایع یا روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک : یک قاشق چای خوری
  9. آویشن : یک قاشق چای خوری
  10. پاپریکا : یک قاشق چای خوری
  11. فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری
  12. زردچوبه : یک قاشق چای خوری
  13. فلفل دلمه : نصف یک فلفل دلمه کوچک

طرز تهیه :

 ابتدا پیاز و سیب زمینی را به صورت حلقه های نازک در بیاورید ، ته ظرف مورد نظر بچینید سپس ران مرغ بدون استخوان یا فیله مرغ روی مواد بزارید و سیرهای خرد شده را ما بین مواد قرار دهید ، با بقیه مواد سس را آماده کنیم  و روی مرغ ها بریزید به ط.ری که روی تمام سطح مرغ ریخته شود. .ظرف را داخل فر ۲۳۰ درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید،۵ دقیقه آخر شعله بالایی فر روشن کنید تا روی مرغ ها برشته شود.

نوش جان

همچنین برای دستور پخت غذاهای بیشتر می توانید به مجله آشپزی پارسینو مراجعه کنید.

مطالب پیشهادی
طرز تهیه دوغ
طرز تهیه دوغ
دژاوو انگلیسی
دژاوو چیست؟
فعالیت ۳۰۰ ایستگاه سلامت نوروزی
آلوپسی چیست؟
فواید منیزیم ( دلایل استفاده از قرص منیزیم)
بهترین استایل برای نوروز ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *