مرغ تنوری یکی از خوشمزه ترین مدل های پخت مرغ می باشد که امروز دستور پخت آن را مورد بررسی قرار می دهیم.
مواد لازم برای پخت یک مرغ تنوری ساده و بسیار خوشمزه به شرح ذیل می باشد:
- پیاز : ۱ عدد بزرگ
- سیب زمینی : ۲ عدد کوچک (برش های باریک بزنید)
- فیله یا ران مرغ بدون استخوان : فیله۶ عدد،ران ۳ عدد
- سیر : ۴ حبه
- رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
- شیر : نصف لیوان فرانسوی
- روغن مایع یا روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک : یک قاشق چای خوری
- آویشن : یک قاشق چای خوری
- پاپریکا : یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه : نصف قاشق چای خوری
- زردچوبه : یک قاشق چای خوری
- فلفل دلمه : نصف یک فلفل دلمه کوچک
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سیب زمینی را به صورت حلقه های نازک در بیاورید ، ته ظرف مورد نظر بچینید سپس ران مرغ بدون استخوان یا فیله مرغ روی مواد بزارید و سیرهای خرد شده را ما بین مواد قرار دهید ، با بقیه مواد سس را آماده کنیم و روی مرغ ها بریزید به ط.ری که روی تمام سطح مرغ ریخته شود. .ظرف را داخل فر ۲۳۰ درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید،۵ دقیقه آخر شعله بالایی فر روشن کنید تا روی مرغ ها برشته شود.
نوش جان
همچنین برای دستور پخت غذاهای بیشتر می توانید به مجله آشپزی پارسینو مراجعه کنید.