کرم کارامل

کرم کارامل

برای تهیه دسر کرم کارامل برای ۴ نفر به مواد زیر احتیاج دارید؛ ابتدا آن ها را آماده سازید سپس به تهیه آن بپردازید.

مواد لازم:

  • شکر ۱ فنجان
  • خامه ۳۰۰ میلی لیتر
  • تخمرغ ۵ عدد
  • وانیل ۱ پینس
  • شیر ۱ فنجان

طرز تهیه کرم کارامل

ابتدا فر را ۱۷۰ درجه گرم کرده
برای اینکه مواد به دمای محیط برسد، شیر و خامه و تخم مرغ را بیرون از یخچال بگذارید.
در یک شیرجوش ۳/۴ شکر و یک فنجان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
حرارت را ملایم کنید تا شربت بجوشد و تغییر رنگ داده و کمی غلیظ شود.
شعله را خاموش کنید و ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.
در چهار فنجان مخصوص فر شربت را به طور یکسان بریزید یا درون یک ظرف همه شربت را بریزید.
قابلمه ای را روی حرارت کم قرار داده و داخل آن خامه، شیر، وانیل بریزید.
وقتی شیر شروع به جوشیدن کرد، قابلمه را از روی حرارت بر می دارید و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و در صورت سالم بودن باقیمانده شکر را به آن افزوده و با همزن دور تند هم بزنید تا رنگ تخم مرغ ها تغییر کند.

دسر کرم کارامل

تخم مرغ ها را به ترکیب شیر و خامه افزوده و خوب هم بزنید تا همه ترکیب خامه با تخم مرغ ها مخلوط و یکدست شود.
در این مرحله مایه بدست آمده را روی ظرف یا فنجان هایی که شربت داخل آن ها ریخته، بریزید.
درون سینی فر آب جوش ریخته و فنجان ها را داخل سینی فر قرار دهید. اندازه آب جوش داخل سینی فر باید طوری باشد تا دو سوم فنجان ها در آب جوش باشند.
درب فر را ببندید و بگذارید کرم کارامل به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بماند.
سپس فر را خاموش کرده و بگذارید ۱۵ دقیقه درب فر بسته بماند.
سینی فر را آرام خارج کرده و اجازه دهید فنجان ها کمی خنک شوند.
فنجان ها را بعد از خنک شدن داخل یخچال قرار دهید تا کاملا منسجم شوند و جا بیفتند.
بعد از گذشت چند ساعت فنجان ها را از داخل یخچال بیرون آورده و اطراف فنجان ها را با چاقو جدا کنید.
بشقابی روی فنجان قرار دهید و فنجان را برگردانید.
کرم کارامل شما آماده سرو کردن است. نوش جان

پارسینو مرجع مقالات آشپزی

مطالب پیشهادی
کیک خیس
طرز تهیه کیک خیس
حمله پانیک
حمله پانیک چیست؟
نقش بازی‌های دیجیتال بر سلامت روان کودکان
آیس کافی
۱۰  روش موثر برا از بین بردن بوی عرق در تابستان
راهنمای مهاجرت تحصیلی به اروپا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *