cropped-rr 1

طرز تهیه سوپ ساده و مقوی

unnamed

انواع سوپ یکی از غذاها یا پیش غذاهای مقوی و لذیذ است. به خصوص در هنگام بیماری یک انتخاب عالی است و در فصل سرما بدن را گرم می کند.

عموما سوپ را به عنوان پیش غذا سرو می کنند و اعتقاد دارن که باز کننده اشتها می باشد.

در این مقاله سعی شده تا طرز تهیه چند سوپ مقوی و خوشمزه برای شما جمع آوری شود.

سوپ شیر

این سوپ یکی از پرطرفدار ترین و خوش طعم ترین انتخابات است که در مهمانی هم سرو می شود و تهیه ان هم بسیار آسان است.

طرز تهیه سوپ شیر

اب مرغ یا گوشت

۲ پیمانه

جو پرک

۱۰۰ گرم

هویج

۱ عدد متوسط

قارچ

۲۵۰ گرم

شیر و خامه

۵۰۰ سی سی (نیم لیتر)

آبلیمو

۱ ق سوپ خوری

پیاز

۲ عدد

روغن مایع

به مقدار لازم

جعفری خرد شده

۱  ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

به مقدار لازم

 

ابتدا تمام سبزیجات را خرد کنید. سپس کره یا روغن را داخل قابلمه ریخته و قارچ را در کره و با حرارت بالا به‌مدت ۲ دقیقه تفت دهید. سپس هویج و سیب‌زمینی را اضافه کنید تفت دهید. می‌توانید 

در این مرحله آب مرغ یا آب گوشت را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مواد به جوش آیند. پس از گذشته ده الی پانزده دقیقه، جوپرک را اضافه کنید و بگذارید با تمام مواد به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. سپس شیر را که به دمای محیط رسیده است، داخل قابلمه سوپ بریزید و در قابلمه را مقداری باز بگذارید تا سوپ جا بیفتد و غلیظ شود.

پس از پخته شدن سوپ، جعفری ساطوری را همراه با نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید تا ده دقیقه دیگر مواد روی حرارت بماند.

مقداری از سوپ ار داخل یک کاسه بریزید تا کمی خنک شود و بعد به آن خامه اضافه کنید.

مواد داخل کاسه را با قابلمه برگردانید و اجازه بدهید چند قل بخورد و کمی آبلیمو هم اضافه کنید.

می توانید مرغ ریش شده و یا ذرت هم به سوپ خود اضافه کنید 

سوپ شما آماده است نوش جان

سوپ شیر

سوپ کدو حلوایی

کدوحلوایی در اکثر فصول سال پیدا می شود و بسیار خوش طعم و مقوی استو

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

پیاز بزرگ

۱ عدد

آب مرغ

۲ پیمانه

سیب زمینی

۲ عدد

هویج متوسط

۲ عدد

ساقه کرفس

۱۰۰ گرم

بلغور جو

۱/۳ پیمانه

شیر( اختیاری)

۱ پیمانه

خامه

۵۰ گرم

روغن مایع

به مقدار لازم

کدو حلوایی

۱/۲ عدد

نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه و زنجبیل و فلفل قرمز

به مقدار لازم

 

برای تهیه سوپ کدو حلوایی ابتدا پیاز را پس از گرفتن پوست به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ، پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند. در ادامه کدو حلوایی ، هویج ، سیب زمینی و ساقه کرفس را به صورت نگینی خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. مواد را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت می دهیم سپس ۲ لیوان آب مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم و حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم. پس از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد زیر قابلمه را کم می کنیم تا مواد به آرامی بپزند.

زمانی که فقط یک پیمانه از آب داخل قابلمه باقی ماند سوپ کدو حلوایی تقریبا آماده است فقط باید آن را به شکل پوره در بیاوریم. برای این منظور سوپ را به صورت داغ داخل میکسر میریزیم و با خامه میکس میکنیم

افزودن خامه و شیر مزه و طعم این سوپ رو بیشتر می کند و بافت خامه ای به آن می دهد ولی می توانید حذف کنید.

اگر آب مرغ در اختیار ندارید می توانید از عصاره های مرغ استفاده کنید.

سوپ کدو حلوایی

سوپ مرغ

سوپ مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و مفیدی است در سراسر جهان طرفدار دارد به علاوه اینکه برای درمان بیماران استفاده می شود. سوپ مرغ یک سوپ کاملا سالم و مقوی و البته لذیذ است.

طرز تهیه سوپ مرغ

سینه مرغ

۲۵۰ گرم

پیاز بزرگ

۱ عدد

سیر

۱ حبه

لیمو ترش

۱ عدد

هویج متوسط

۲ عدد

روغن مایع

به مقدار لازم

سیب زمینی

۲ عدد متوسط

جعفری خرد شده

۱  ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

به مقدار لازم

 

برای تهیه سوپ مرغ، ابتدا مرغ را در قابلمه بریزید و با روغن تفت دهید و بعد زردچوبه را به آن اضافه نمایید. سپس، دو لیوان آب به مرغ‌ها اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آب پز شود.

بعد از نیم‌پز شدن مرغ‌ها، آن ها را ریش ریش کنید. در قابلمه‌ای دیگر، سیر و پیاز را با کمی روغن تفت دهید و بعد کمی زردچوبه اضافه کنید.

در این مرحله مرغ‌ها و هویج‌های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید اب بریزید و اجازه دهید که بپزد. ۱۵ دقیقه بعد سیب زمینی ها را درون قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید تا سوپ شما به خوبی جا بیفتد.

در دقایق پایانی، جعفری خرد شده را همراه با نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید و با لیموترش نوش جان کنید.

سوپ مرغ
مطالب پیشهادی
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *